PÀGINA D'INICI‎ > ‎QUÈ FEM?‎ > ‎ÀREES‎ > ‎

Tecnologia

PROJECTE DELS ALUMNES DE 4t D'ESO: INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA D'UN HABITATGE 

Els coneixements teòrics sobre la instal·lació elèctrica d'un habitatge els hem posat en pràctica muntant una instal·lació damunt d'un plafó de DM on havíem dibuixat prèviament el plànol de les diferents habitacions. Sabem els colors de les fases, el neutre i el terra i com es munta un interruptor, un commutador i un d'encreuament.


Arduino

29 de juny 2015, 4:38 publicada per EMPAR BARCONS PUIGDOMENECH   [ actualitzat el 29 de juny 2015, 4:39 per Comissió TAC ]


1r ESO al taller

26 de juny 2015, 5:05 publicada per Comissió TAC   [ actualitzat el 26 de juny 2015, 5:05 ]Sortida al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

15 d’abr. 2015, 11:47 publicada per Comissió TAC   [ actualitzat el 5 de maig 2015, 3:29 ]

Els alumnes de 2n d’ESO primer han fet una visita guiada per conèixer el procés tèxtil i la maquinària del procés de producció llaner, des de la llana per filar, la filatura, el tissatge, els tints i els acabats. Han vist en funcionament la màquina de vapor i els mecanismes de transmissió de moviment: embarrats, politges i corretges. Després han participat en un taller d’electricitat i magnetisme.

Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

Visita a la nau industrial Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà

15 d’abr. 2015, 11:45 publicada per Comissió TAC   [ actualitzat el 15 d’abr. 2015, 11:45 ]

Els alumnes de 2n de batxillerat han seguit les explicacions d’un expert en conformació i mecanitzat de peces industrials. Han observat l’evolució i el funcionament de diferents màquines eina, des del torn, fins a les màquines amb control numèric més sofisticades.

Aquesta visita ha servit per refrescar molts coneixements de l’assignatura de Tecnologia Industrial: tipus de materials, propietats dels materials, conformació, mecanitzat, toleràncies, màquines eina i tipus de soldadura. Un comentari que han fet els alumnes quan han sortit de la nau: tots els treballadors duien un peu de rei i no paraven de fer-lo servir!

1-4 of 4